Application of Saccharomyces cerevisiae var. boulardii in probiotic food - study on legume sprouts.
Opis bibliograficzny
Application of Saccharomyces cerevisiae var. boulardii in probiotic food - study on legume sprouts. [AUT. KORESP.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, ADAM STANISZEWSKI. W: Abstract book. 1st polish yeast conference, Rzeszów June 22-24, 2022 s. 143-144. [b.m] [b.r], [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Abstract book. 1st polish yeast conference, Rzeszów June 22-24, 2022, s. 143-144
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 września 2022 11:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 września 2022 11:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48633) wydawnictwo zwarte #48633
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.