Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Relationship between the content of selected bioactive compounds and antioxidant activity of milk.

Opis bibliograficzny

Relationship between the content of selected bioactive compounds and antioxidant activity of milk. [AUT.] J. KRÓL, A. BRODZIAK, M. STOBIECKA. W: Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, Porto, Portugal, 5 th – 9 th September, 2022 s. 415, Session 38, poster 19. Porto 2022, Wageningen Academic Publishers, 978-90-8686-385-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Book of Abstracts of the 73rd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, Porto, Portugal, 5 th – 9 th September, 2022, s. 415
Wydawca:
Wageningen Academic Publishers
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 września 2022 11:44
Ostatnia aktualizacja:14 września 2022 11:51

Identyfikatory

ISBN: 978-90-8686-385-3
e-ISBN: 978-90-8686-937-4
BPP ID: (59, 48636) wydawnictwo zwarte #48636

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się