Zastosowanie i właściwości miodu oraz wosku pszczelego (cera alba) w kosmetologii, farmakologii oraz przemyśle spożywczym (The use and properties of honey and beeswax (cera alba) in cosmetology, pharmacology and the food industry)
Opis bibliograficzny
Zastosowanie i właściwości miodu oraz wosku pszczelego (cera alba) w kosmetologii, farmakologii oraz przemyśle spożywczym (The use and properties of honey and beeswax (cera alba) in cosmetology, pharmacology and the food industry). [AUT.] ŁUCJA KOSZCZKA, ANETA TULEJBICZ, ELIZA WARGALA, PATRYCJA SKOWRONEK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 2 pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 70-77, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 września 2022 08:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 marca 2025 12:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
65536b1440970749a8e7edbc
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-370-2
BPP ID: (59, 48737) wydawnictwo zwarte #48737
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.