International Conference "Challenges in Food Flavor and Volatile Compounds Analysis", Poznań 22-23 Sep. 2022 / Book of abstracts. >&rft.epage=>&rft.pub=Uniwersytet%20Przyrodniczy%20w%20Poznaniu&rft.language=ENG">
Opis bibliograficzny
International Conference "Challenges in Food Flavor and Volatile Compounds Analysis", Poznań 22-23 Sep. 2022 / Book of abstracts. Poznań 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 40 s.
Szczegóły publikacji
Źródło:
40 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekordy powiązane: | • The influence of yeast strains on the content of volatile compounds in polish red wines. [AUT.] ANNA STÓJ, TOMASZ CZERNECKI, BOŻENA SOSNOWSKA, AGNIESZKA BUCOŃ. W: International Conference "Challenges in Food Flavor and Volatile Compounds Analysis", Poznań 22-23 Sep. 2022 / Book of abstracts s. 37. Poznań 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 października 2022 13:11 |
Ostatnia aktualizacja: | 28 października 2022 13:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 48884) wydawnictwo zwarte #48884
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.