Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2, redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.

Opis bibliograficzny

Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2, redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski. [RED.] GRAŻYNA GAJDEK, CZESŁAW PUCHALSKI. Rzeszów 2022, Uniwersytet Rzeszowski, 141, il. bibliogr, sum, 978-83-7996-963-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
141
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7996-963-0
BPP ID: (59, 48918) wydawnictwo zwarte #48918

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się