Consumers behavior towards food safety.
Opis bibliograficzny
Consumers behavior towards food safety. [AUT. KORESP.] MAGDALENA NIEWCZAS-DOBROWOLSKA, [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. W: Quality challenges pod redakcją: Joanna M. Dziadkowiec i Magdalena Niewczas-Dobrowolska Poznań 2022, Wydawnictwo Rys Tomasz Paluszyński, s. 195-207, bibliogr., streszcz., sum, 978-83-67287-33-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Rys Tomasz Paluszyński
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 listopada 2022 10:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 marca 2025 10:12 |
Linki zewnętrzne
PBN
67c57290fdbe830b4e9e4b93
Strona WWW
https://wydawnictworys.com/quality-chal…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-67287-33-3
BPP ID: (59, 48930) wydawnictwo zwarte #48930
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.