Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Consumers behavior towards food safety.

Opis bibliograficzny

Consumers behavior towards food safety. [AUT. KORESP.] MAGDALENA NIEWCZAS-DOBROWOLSKA, [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. W: Quality challenges pod redakcją: Joanna M. Dziadkowiec i Magdalena Niewczas-Dobrowolska Poznań 2022, Wydawnictwo Rys Tomasz Paluszyński, s. 195-207, bibliogr., streszcz., sum, 978-83-67287-33-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Quality challenges pod redakcją: Joanna M. Dziadkowiec i Magdalena Niewczas-Dobrowolska, s. 195-207
Wydawca:
Wydawnictwo Rys Tomasz Paluszyński
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 listopada 2022 10:42
Ostatnia aktualizacja:3 marca 2025 10:12

Identyfikatory

ISBN: 978-83-67287-33-3
BPP ID: (59, 48930) wydawnictwo zwarte #48930

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się