Temperatura jako czynnik modyfikujący przechowalniczą jakość jaj przepiórki japońskiej (Temperature as a factor modifying the storage quality of Japanese quail eggs)
Opis bibliograficzny
Temperatura jako czynnik modyfikujący przechowalniczą jakość jaj przepiórki japońskiej (Temperature as a factor modifying the storage quality of Japanese quail eggs). [AUT.] PAWEŁ KAWAŁKO, KAROLINA WENGERSKA, SAVELIJ ISZCZENKO, MONIKA ŚMIECH, JUSTYNA BATKOWSKA. W: III Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia s. 120. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 listopada 2022 10:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 listopada 2022 10:55 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-358-0
BPP ID: (59, 48943) wydawnictwo zwarte #48943
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.