Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Trendy konsumpcyjne na rynku żywności – wybrane zagadnienia.

Opis bibliograficzny

Trendy konsumpcyjne na rynku żywności – wybrane zagadnienia. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ, AGNIESZKA KOMOR, SEBASTIAN BIAŁOSKURSKI, WIOLETTA WRÓBLEWSKA, JOANNA PAWLAK, ANNA GOLISZEK. Radom 2022, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium, 166 s, 978-83-67033-53-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
166 s.
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 grudnia 2022 12:17
Ostatnia aktualizacja:28 czerwca 2023 14:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-67033-53-4
e-ISBN: 978-83-67033-54-1
BPP ID: (59, 49019) wydawnictwo zwarte #49019

Metryki

120,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się