Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of potassium sorbate on the physicochemical, release, and antymicrobiological properties of edible films based on pullulan, gelatine and their blends.

Opis bibliograficzny

Effect of potassium sorbate on the physicochemical, release, and antymicrobiological properties of edible films based on pullulan, gelatine and their blends. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, DARIUSZ KOWALCZYK, MONIKA KARAŚ. W: Book of abstracts / Agriculture & Food 10th International Conference / 16-19 August 2022 Burgas, Bulgaria, streszcz. Burgas 2022, [b. wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Book of abstracts / Agriculture & Food 10th International Conference / 16-19 August 2022 Burgas, Bulgaria,
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 grudnia 2022 07:44
Ostatnia aktualizacja:22 grudnia 2022 07:44

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49030) wydawnictwo zwarte #49030

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się