Kwiaty chabra bławatka jako źródło naturalnych barwników do żywności.
Opis bibliograficzny
Kwiaty chabra bławatka jako źródło naturalnych barwników do żywności. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, MONIKA SZYMAŃSKA-CHARGOT, URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI. W: Ogólnopolska Jubileuszowa Konferencja Naukowa. Ewolucja Badań Naukowych i Dydaktyki na Wydziale Inżynierii Produkcji i Energetyki organizowana z okazji Jubileuszu 45-lecia Wydziału Inżynierii Produkcji i Energetyki UR w Krakowie, Kraków 5-6 września, 2022. Kraków 2022, b.w.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolska Jubileuszowa Konferencja Naukowa. Ewolucja Badań Naukowych i Dydaktyki na Wydziale Inżynierii Produkcji i Energetyki organizowana z okazji Jubileuszu 45-lecia Wydziału Inżynierii Produkcji i Energetyki UR w Krakowie, Kraków 5-6 września, 2022,
Wydawca:
b.w.
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Dokument elektroniczny
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 stycznia 2023 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 stycznia 2023 10:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49060) wydawnictwo zwarte #49060
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.