Wpływ wybranych czynników agrotechnicznych na jakość surowca greckiego oregano jako potencjalnego składnika żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Wpływ wybranych czynników agrotechnicznych na jakość surowca greckiego oregano jako potencjalnego składnika żywności funkcjonalnej. [AUT.] BEATA KRÓL, ŁUKASZ SĘCZYK, BARBARA KOŁODZIEJ. W: Rośliny bobowate w rolnictwie zrównoważonym : Konferencja naukowa, 7–10 września 2022, Wrocław s. 34-35, bibliogr. Wrocław 2022, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 978-83-7717-380-0. DOI: 10.30825/4.9.2022
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rośliny bobowate w rolnictwie zrównoważonym : Konferencja naukowa, 7–10 września 2022, Wrocław, s. 34-35
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 stycznia 2023 21:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 stycznia 2023 21:46 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.30825/4.9.2022
Strona WWW
https://www.dbc.wroc.pl/dlibra/publicat…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-380-0
BPP ID: (59, 49070) wydawnictwo zwarte #49070
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.