Assessment of the stability of plant extracts during freeze-drying process and storage.
Opis bibliograficzny
Assessment of the stability of plant extracts during freeze-drying process and storage. [AUT.] MARZENA PABICH, MAŁGORZATA MATERSKA, BARBARA CHILCZUK. W: 5th Edition of innovations in food science and human nutrition / Book of abstract / 20-21.09.2022 Barcelona s. 25-26. Barcelona 2022, b.wyd.
Szczegóły publikacji
Źródło:
5th Edition of innovations in food science and human nutrition / Book of abstract / 20-21.09.2022 Barcelona, s. 25-26
Wydawca:
b.wyd.
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 stycznia 2023 08:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 stycznia 2023 08:30 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49084) wydawnictwo zwarte #49084
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.