Isolation and identification of new diterpene derivatives from sweet pepper pericarp.
Opis bibliograficzny
Isolation and identification of new diterpene derivatives from sweet pepper pericarp. [AUT.] BARBARA CHILCZUK, MAŁGORZATA MATERSKA, MARZENA PABICH. W: 5th Edition of Innovations in food Science and human nutrition, 20-21.09.2022 Barcelona s. 22. Barcelona 2022, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
5th Edition of Innovations in food Science and human nutrition, 20-21.09.2022 Barcelona, s. 22
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 stycznia 2023 09:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 stycznia 2023 09:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49112) wydawnictwo zwarte #49112
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.