LC-QTOF-MS comparison of phenolic compound profiles in plant extracts during storage.
Opis bibliograficzny
LC-QTOF-MS comparison of phenolic compound profiles in plant extracts during storage. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, BARBARA CHILCZUK, MARZENA PABICH, MONIKA STASZOWSKA-KARKUT. W: 5th Edition of innovations in food science and human nutrition / Book of abstract / 20-21.09.2022 Barcelona s. 61. Barcelona 2022, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
5th Edition of innovations in food science and human nutrition / Book of abstract / 20-21.09.2022 Barcelona, s. 61
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 stycznia 2023 09:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 stycznia 2023 09:52 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49113) wydawnictwo zwarte #49113
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.