Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Motywy i bariery zakupu regionalnych produktów kulinarnych województwa lubelskiego.

Opis bibliograficzny

Motywy i bariery zakupu regionalnych produktów kulinarnych województwa lubelskiego. [AUT.] ANNA MAZUREK-KUSIAK, BEATA PRUKOP, JOANNA TRAFIAŁEK. W: Edukacyjna rola turystyki kulinarnej Warszawa 2021, Akademia Finansów i Biznesu Vistula, s. 169-179, il., bibliogr, 978-83-64614-59-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Edukacyjna rola turystyki kulinarnej, s. 169-179
Wydawca:
Akademia Finansów i Biznesu Vistula
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 stycznia 2023 12:04
Ostatnia aktualizacja:27 stycznia 2023 12:05

Identyfikatory

ISBN: 978-83-64614-59-0
BPP ID: (59, 49145) wydawnictwo zwarte #49145

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się