Motywy i bariery zakupu regionalnych produktów kulinarnych województwa lubelskiego.
Opis bibliograficzny
Motywy i bariery zakupu regionalnych produktów kulinarnych województwa lubelskiego. [AUT.] ANNA MAZUREK-KUSIAK, BEATA PRUKOP, JOANNA TRAFIAŁEK. W: Edukacyjna rola turystyki kulinarnej Warszawa 2021, Akademia Finansów i Biznesu Vistula, s. 169-179, il., bibliogr, 978-83-64614-59-0.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Akademia Finansów i Biznesu Vistula
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 stycznia 2023 12:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2023 12:05 |
Linki zewnętrzne
PBN
63d3aff14097071d34c39780
Strona WWW
https://24naukowa.com.pl/edukacyjna-rol…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-64614-59-0
BPP ID: (59, 49145) wydawnictwo zwarte #49145
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.