Application of iron nanoparticle-based materials in food production.
Opis bibliograficzny
Application of iron nanoparticle-based materials in food production. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL. W: Scholarly Community Encyclopedia b.s. 2023, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Scholarly Community Encyclopedia, b.s.
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Dokument elektroniczny
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 lutego 2023 10:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 lutego 2023 10:50 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49186) wydawnictwo zwarte #49186
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.