Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Application of iron nanoparticle-based materials in food production.

Opis bibliograficzny

Application of iron nanoparticle-based materials in food production. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL. W: Scholarly Community Encyclopedia b.s. 2023, [b.w].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Scholarly Community Encyclopedia, b.s.
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Dokument elektroniczny
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 lutego 2023 10:50
Ostatnia aktualizacja:7 lutego 2023 10:50

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49186) wydawnictwo zwarte #49186

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się