Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Abstract Book -8th International Conference on Food Chemistry and Technology (October 12-14, 2022,Rome, Italy and online (hybrid conference))

Opis bibliograficzny

Abstract Book -8th International Conference on Food Chemistry and Technology (October 12-14, 2022,Rome, Italy and online (hybrid conference)). Rome 2022, UNITED, 80 s, brak.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
80 s.
Wydawca:
UNITED
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

ISBN: brak
BPP ID: (59, 49189) wydawnictwo zwarte #49189

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się