Bezpieczeństwo żywności dla dzieci, a żywność ekologiczna.
Opis bibliograficzny
Bezpieczeństwo żywności dla dzieci, a żywność ekologiczna. [AUT.] MAŁGORZATA KOSTECKA, KAROLINA JACHIMOWICZ. W: Raport: Bezpieczeństwo żywności a potrzeby żywieniowe niemowląt i małych dzieci. Redakcja naukowa /Anna Harton, Piotr Socha Warszawa 2022, Wydawnictwo Naukowe PWN, s. 51-58, il., bibliogr, 978-83-01-22333-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 lutego 2023 13:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 lutego 2023 13:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
63e6363d4097076b4a14e0f3
Strona WWW
https://fundacjanutricia.pl/uploads/rep…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-01-22333-5
BPP ID: (59, 49193) wydawnictwo zwarte #49193
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.