5th Edition of innovations in food science and human nutrition.
Opis bibliograficzny
5th Edition of innovations in food science and human nutrition. W: September 20-21 2022 Barcelona Spain Barcelona 2022, [b.w], 88 s, sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
September 20-21 2022 Barcelona Spain, 88 s.
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49225) wydawnictwo zwarte #49225
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.