Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Żywność w XXI wieku – jakość, składniki, zdrowie pod redakcją / Anety Brodziak, Piotra Skałeckiego.

Opis bibliograficzny

Żywność w XXI wieku – jakość, składniki, zdrowie pod redakcją / Anety Brodziak, Piotra Skałeckiego. [RED.] ANETA BRODZIAK, PIOTR SKAŁECKI. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, 104 s, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
104 s.
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Tradycja i innowacje w produkcji mleka i jego przetwórstwie. [AUT.] ANETA BRODZIAK, ANNA TETER, JOLANTA KRÓL, MARIA ZUBA-CISZEWSKA. W: Żywność w XXI wieku – jakość, składniki, zdrowie pod redakcją / Anety Brodziak, Piotra Skałeckiego Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 43-53, il., bibligr.
Jakość i pochodzenie jaj w aspekcie preferencji konsumentów. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, KAMIL DRABIK, KAROLINA WENGERSKA, DAWID ZIOBRO, SANDRA JAŚKIN, REMIGIUSZ BAGROWSKI. W: Żywność w XXI wieku – jakość, składniki, zdrowie pod redakcją / Anety Brodziak, Piotra Skałeckiego Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 57=66, il., bibligr.
Jakość i bezpieczeństwo miodów dostępnych na rynku lubelskim. [AUT.] PATRYCJA WALASEK, MARTYNA BEDNARCZYK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, ANNA TETER, MAREK KOWALCZYK, BARBARA TOPYŁA, PIOTR DOMARADZKI, MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO. W: Żywność w XXI wieku – jakość, składniki, zdrowie pod redakcją / Anety Brodziak, Piotra Skałeckiego Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s.67-73, il., bibligr.
Barwa i oświetlenie żywności – zapewnienie jakości wyrobów mięsnych. [AUT.] DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH. W: Żywność w XXI wieku – jakość, składniki, zdrowie pod redakcją / Anety Brodziak, Piotra Skałeckiego Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 89-103, il., bibligr. DOI: 10.24326/mon.2022.15
Rekord utworzony:13 marca 2023 14:25
Ostatnia aktualizacja:15 marca 2023 10:08

Identyfikatory

e-ISBN: 978-83-7259-384-9
BPP ID: (59, 49232) wydawnictwo zwarte #49232

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się