Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Porównanie zawartości składników bioaktywnych w nasionach oraz innych częściach anatomicznych soi.

Opis bibliograficzny

Porównanie zawartości składników bioaktywnych w nasionach oraz innych częściach anatomicznych soi. [AUT.] MARZENA PABICH, MAŁGORZATA MATERSKA, MONIKA STASZOWSKA-KARKUT. W: Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż Kraków 2018, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 27-36, 978-83-946796-1-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż, s. 27-36
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Identyfikatory

ISBN: 978-83-946796-1-3
BPP ID: (59, 49271) wydawnictwo zwarte #49271

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 kwietnia 2023 15:00
Ostatnia aktualizacja:25 września 2025 13:27

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się