Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Herbs as additives for improving palatability of horse feed.

Opis bibliograficzny

Herbs as additives for improving palatability of horse feed. [AUT.] EWELINA TKACZYK, WIKTORIA JANICKA, IWONA JANCZAREK. W: 1st European Congress on Applied Animal Sciences (ECAAS), 11-14 04.2023 Wrocław s. 67. Wrocław 2023, 978-83-967387-0-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
1st European Congress on Applied Animal Sciences (ECAAS), 11-14 04.2023 Wrocław, s. 67
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 maja 2023 09:40
Ostatnia aktualizacja:12 maja 2023 09:40

Identyfikatory

ISBN: 978-83-967387-0-7
BPP ID: (59, 49290) wydawnictwo zwarte #49290

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się