Herbs as additives for improving palatability of horse feed.
Opis bibliograficzny
Herbs as additives for improving palatability of horse feed. [AUT.] EWELINA TKACZYK, WIKTORIA JANICKA, IWONA JANCZAREK. W: 1st European Congress on Applied Animal Sciences (ECAAS), 11-14 04.2023 Wrocław s. 67. Wrocław 2023, 978-83-967387-0-7.
Szczegóły publikacji
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 maja 2023 09:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 maja 2023 09:40 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-967387-0-7
BPP ID: (59, 49290) wydawnictwo zwarte #49290
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.