Magnesium content in caviar and selected caviar substitutes.
Opis bibliograficzny
Magnesium content in caviar and selected caviar substitutes. [AUT.] KRUPA BEATA, KINGA MOSKAL, MAĆKOWIAK-DRYKA MONIKA. W: II nd International Scientific Conference for Students „Animal Science and Aquaculture – challenges and research”, The Book of Abstracts, May 09th, 2023 s. 39. Warszawa 2023, [Institute of Animal Sciences].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[Institute of Animal Sciences]
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 czerwca 2023 11:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 czerwca 2023 14:22 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49353) wydawnictwo zwarte #49353
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.