Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Magnesium content in caviar and selected caviar substitutes.

Opis bibliograficzny

Magnesium content in caviar and selected caviar substitutes. [AUT.] KRUPA BEATA, KINGA MOSKAL, MAĆKOWIAK-DRYKA MONIKA. W: II nd International Scientific Conference for Students „Animal Science and Aquaculture – challenges and research”, The Book of Abstracts, May 09th, 2023 s. 39. Warszawa 2023, [Institute of Animal Sciences].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
II nd International Scientific Conference for Students „Animal Science and Aquaculture – challenges and research”, The Book of Abstracts, May 09th, 2023, s. 39
Wydawca:
[Institute of Animal Sciences]
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 czerwca 2023 11:54
Ostatnia aktualizacja:28 czerwca 2023 14:22

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49353) wydawnictwo zwarte #49353

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się