Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Quality of raw cow's milk delivered to dairy in Eastern Poland (Kvalita surového kravského mlieka dodávaného do mliekarni vo Východnom Poľsku)

Opis bibliograficzny

Quality of raw cow's milk delivered to dairy in Eastern Poland (Kvalita surového kravského mlieka dodávaného do mliekarni vo Východnom Poľsku). [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, [AUT.] PASZKIEWICZ WALDEMAR, KUDZAISHE ADWELL MUSHATI. W: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII, Medzinárodná vedecká konferencia pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, Zborník abstraktov, 10. – 12. máj, 2023, Štrbské Pleso Slovenská republika. s. 84. Štrbské Pleso 2023.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
s. 84
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 czerwca 2023 09:06
Ostatnia aktualizacja:30 czerwca 2023 09:06

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49356) wydawnictwo zwarte #49356

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się