Probiotic microorganisms in dry fermented meat products.
Opis bibliograficzny
Probiotic microorganisms in dry fermented meat products. [AUT.] KATARZYNA NEFFE-SKOCIŃSKA, KAROLINA WÓJCIAK, DOROTA ZIELIŃSKA. W: Probiotics and Prebiotics in Human Nutrition and Health 2016, IntechOpen Limited, s. 279-300, bibliogr.sum, 978-953-51-2476-4.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
IntechOpen Limited
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 lipca 2023 10:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 lipca 2023 10:21 |
Identyfikatory
ISBN: 978-953-51-2476-4
BPP ID: (59, 49392) wydawnictwo zwarte #49392
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.