Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ probiotyku (Lactobacillus casei ŁOCK 0900) na właściwości fizyczne kiełbasy surowej dojrzewającej).

Opis bibliograficzny

Wpływ probiotyku (Lactobacillus casei ŁOCK 0900) na właściwości fizyczne kiełbasy surowej dojrzewającej). [AUT.] KAROLINA M. WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. W: XXXIII Dni Przemysłu Mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka-Praktyce" s. 78-79. Warszawa 2010.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXXIII Dni Przemysłu Mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka-Praktyce", s. 78-79
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 lipca 2023 10:33
Ostatnia aktualizacja:25 lipca 2023 10:33

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49393) wydawnictwo zwarte #49393

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się