Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przeciwdziałanie procesom utleniania w ekologicznych wyrobach mięsnych.

Opis bibliograficzny

Przeciwdziałanie procesom utleniania w ekologicznych wyrobach mięsnych. [AUT.] BEATA SMALEJ, GRAŻYNA GŁUCHOWSKA-GOŁDA, KAROLINA WÓJCIAK. W: V Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2013- materiały konferencyjne,Lublin, 23-24 maja 2013 roku s.79. Lublin, 2013, Akademickie Stowarzyszenie Studentów Biotechnologii, 978-83-936882-1-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
V Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2013- materiały konferencyjne,Lublin, 23-24 maja 2013 roku, s.79
Wydawca:
Akademickie Stowarzyszenie Studentów Biotechnologii
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 lipca 2023 11:49
Ostatnia aktualizacja:26 lipca 2023 11:57

Identyfikatory

ISBN: 978-83-936882-1-0
BPP ID: (59, 49394) wydawnictwo zwarte #49394

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się