Przetwórstwo ekologiczne surowców pochodzenia zwierzęcego.
Opis bibliograficzny
Przetwórstwo ekologiczne surowców pochodzenia zwierzęcego. [AUT.] GRAŻYNA GŁUCHOWSKA-GOŁDA, BEATA SMALEJ, KAROLINA WÓJCIAK. W: V Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2013- materiały konferencyjne,Lublin, 23-24 maja 2013 roku s. 80. Lublin, 2013, Akademickie Stowarzyszenie Studentów Biotechnologii, 978-83-936882-1-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
V Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa TYGIEL 2013- materiały konferencyjne,Lublin, 23-24 maja 2013 roku, s. 80
Wydawca:
Akademickie Stowarzyszenie Studentów Biotechnologii
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 lipca 2023 11:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 lipca 2023 11:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-936882-1-0
BPP ID: (59, 49395) wydawnictwo zwarte #49395
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.