Antropogeniczne źródła kadmu i ołowiu w żywności.
Opis bibliograficzny
Antropogeniczne źródła kadmu i ołowiu w żywności. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MACIEJ BĄKOWSKI, MAŁGORZATA KWIECIEŃ, ROBERT KRUSIŃSKI. W: VII Konferencja Naukowa z cyklu: Nauka i praktyka – rolnictwo różne spojrzenia na temat : Europejski zielony ład – wyzwanie dla rolnictwa. Materiały konferencyjne. Chełm 05 czerwca 2023 s. 53-54, bibliogr. Chełm 2023, Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Chełmie, 978-83-966895-1-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Chełmie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 lipca 2023 09:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 lipca 2023 09:27 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-966895-1-1
BPP ID: (59, 49410) wydawnictwo zwarte #49410
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.