Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku liści Moringa (Moringa oleifera) na zawartość amin biogennych oraz bezpieczeństwo mikrobiologiczne surowo dojrzewającego produktu mięsnego.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku liści Moringa (Moringa oleifera) na zawartość amin biogennych oraz bezpieczeństwo mikrobiologiczne surowo dojrzewającego produktu mięsnego. [AUT.] KARWOWSKA MAŁGORZATA, MARTA MAJCHRZAK, JUSTYNA NOWAK, PATRYCJA SKAWREK. W: VII Sympozjum Naukowe : "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności", Kiry (k. Zakopanego),17-19 kwietnia 2023 r s.17-19. Kiry 2023, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VII Sympozjum Naukowe : "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności", Kiry (k. Zakopanego),17-19 kwietnia 2023 r, s.17-19
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 sierpnia 2023 12:10
Ostatnia aktualizacja:30 sierpnia 2023 12:10

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49442) wydawnictwo zwarte #49442

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się