Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wykorzystanie metod sztucznej inteligencji jako narzędzia do wykrywania podklinicznej kwasicy żwacza – SARA (The use of artificial intelligence methods as a tool for detecting sub-acute rumen acidosis - SARA)

Opis bibliograficzny

Wykorzystanie metod sztucznej inteligencji jako narzędzia do wykrywania podklinicznej kwasicy żwacza – SARA (The use of artificial intelligence methods as a tool for detecting sub-acute rumen acidosis - SARA). [AUT.] WITOLD CHABUZ, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, ARKADIUSZ KARASIŃSKI, ELFINA FAJT, WIOLETTA SAWICKA-ZUGAJ, PIOTR STANEK, EWA JANUŚ, JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, JOANNA BARŁOWSKA. W: Polska zootechnika w świetle Europejskiego Zielonego Ładu: LXXXVII Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, Kraków, 13-15 września 2023 / redakcja merytoryczna: Wioletta Biel, Witold Chabuz, Maciej Dobrowolski, Andrzej Gugołek, Anna Jankowska-Mąkosa, Mirosław Karpiński, Witold Rant, Anna Rekiel, Anna Wójcik, Anna Zielak-Steciwko s. 8. Wrocław 2023, [b. wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Polska zootechnika w świetle Europejskiego Zielonego Ładu: LXXXVII Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, Kraków, 13-15 września 2023 / redakcja merytoryczna: Wioletta Biel, Witold Chabuz, Maciej Dobrowolski, Andrzej Gugołek, Anna Jankowska-Mąkosa, Mirosław Karpiński, Witold Rant, Anna Rekiel, Anna Wójcik, Anna Zielak-Steciwko, s. 8
Wydawca:
[b. wyd.]
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 września 2023 11:54
Ostatnia aktualizacja:19 września 2023 12:51

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49472) wydawnictwo zwarte #49472

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się