Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Stability tests of mixed extracts based on blackberry leaves during freezing and freeze-drying process and storage.

Opis bibliograficzny

Stability tests of mixed extracts based on blackberry leaves during freezing and freeze-drying process and storage. [AUT. KORESP.] MARZENA PABICH, [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, BARBARA CHILCZUK, MONIKA STASZOWSKA-KARKUT. W: International Conference "Food Science and Nutrition Research" 11-13 September, Valencia, Spain s. 32-33. Valencia 2023, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Conference "Food Science and Nutrition Research" 11-13 September, Valencia, Spain, s. 32-33
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 września 2023 11:08
Ostatnia aktualizacja:22 września 2023 11:08

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49504) wydawnictwo zwarte #49504

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się