Evaluation of the isobologram method for the assessment of mixtures based on black currant leaves.
Opis bibliograficzny
Evaluation of the isobologram method for the assessment of mixtures based on black currant leaves. [AUT.] MONIKA STASZOWSKA-KARKUT, BARBARA CHILCZUK, MAŁGORZATA MATERSKA, MARZENA PABICH. W: International Conference "Food Science and Nutrition Research" 11-13 September, Valencia, Spain s. 1. Valencia 2023, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 września 2023 11:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 września 2023 12:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 49506) wydawnictwo zwarte #49506
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.