Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of honey addition on the antioxidant activity of coffee infusions.

Opis bibliograficzny

Effect of honey addition on the antioxidant activity of coffee infusions. [AUT.] MONIKA STASZOWSKA-KARKUT, BARBARA CHILCZUK, MAŁGORZATA MATERSKA, MARZENA PABICH. W: XXVII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ „Rozwój Nauk o Żywności. Zrównoważona przyszłość”. Warszawa, 11-12.05.2023. Książka streszczeń s. 101. Warszawa 2023, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXVII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ „Rozwój Nauk o Żywności. Zrównoważona przyszłość”. Warszawa, 11-12.05.2023. Książka streszczeń, s. 101
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 września 2023 11:57
Ostatnia aktualizacja:25 września 2025 13:24

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49508) wydawnictwo zwarte #49508

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się