Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Analysis of the quality and chemical composition of double-yolked eggs compared to those with normal structure (Analiza jakości i składu chemicznego jaj dwużółtkowych w porównaniu z jajami o prawidłowej budowie)

Opis bibliograficzny

Analysis of the quality and chemical composition of double-yolked eggs compared to those with normal structure (Analiza jakości i składu chemicznego jaj dwużółtkowych w porównaniu z jajami o prawidłowej budowie). [AUT.] K. DRABIK, K. WENGERSKA, Ł. URBAŚ, K. KASPEREK, J. BATKOWSKA. W: XXXIII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce”: Materiały konferencyjne, 20-22.09 września 2023 r. Wrocław, Poland = XXXII International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Conference proceedings/ Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej s. 79-80. Wrocław 2023, [b.wyd.], 978-83967387-2-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XXXIII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce”: Materiały konferencyjne, 20-22.09 września 2023 r. Wrocław, Poland = XXXII International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Conference proceedings/ Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej, s. 79-80
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 października 2023 11:17
Ostatnia aktualizacja:3 października 2023 11:17

Identyfikatory

ISBN: 978-83967387-2-1
BPP ID: (59, 49552) wydawnictwo zwarte #49552

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się