Właściwości inwertazy i inulinazy pochodzenia grzybowego i drożdżowego.
Opis bibliograficzny
Właściwości inwertazy i inulinazy pochodzenia grzybowego i drożdżowego. [AUT.] JACEK PIELECKI, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Procesy technologiczne a jakość żywności. XXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Olsztyn, 1998, 21-32 września s. 110-111, Organizator: Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN ; Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie Wydział Technologii Żywności ; Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie ; Polskie Towarzystwo Technologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna, 83-87443-65-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Procesy technologiczne a jakość żywności. XXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Olsztyn, 1998, 21-32 września, s. 110-111
Wydawca:
Akademia Rolniczo-Techniczna
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 kwietnia 2018 12:03 |
Identyfikatory
ISBN: 83-87443-65-4
BPP ID: (59, 4962) wydawnictwo zwarte #4962
PBN ID (hist.): 4962
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.