Zielona herbata – właściwości prozdrowotne oraz wykorzystanie w kosmetologii (Green tea – health-promoting properties and use in cosmetology)
Opis bibliograficzny
Zielona herbata – właściwości prozdrowotne oraz wykorzystanie w kosmetologii (Green tea – health-promoting properties and use in cosmetology). [AUT.] DOMINIKA PIETRASIK, GABRIELA TOMULIK, MAGDALENA KOWALSKA, MILENA KACZMARCZYK, MARLENA KOKOSZKA, MAGDALENA WALASEK-JANUSZ. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 109-115, 978-83-7259-403-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2023 10:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 grudnia 2023 16:32 |
Linki zewnętrzne
PBN
656c9f8d40970749a8593cf2
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-403-7
BPP ID: (59, 49660) wydawnictwo zwarte #49660
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.