Zamrażanie jako czynnik kształtujący twardość i ubytek masy owoców kiwi po rozmrożeniu (Freezing as a factor shaping the hardness and weight loss of kiwifruit after thawing)
Opis bibliograficzny
Zamrażanie jako czynnik kształtujący twardość i ubytek masy owoców kiwi po rozmrożeniu (Freezing as a factor shaping the hardness and weight loss of kiwifruit after thawing). [AUT. KORESP.] DAMIAN KAŁDUŚ, [AUT.] PIOTR Ł. KOPYT, WIKTOR BIELAWSKI, KATARZYNA SIWAK, SOFIIA DANKO, KOSTIANTYN VASIUKOV, MAREK DOMIN. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 31-40, 978-83-7259-403-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2023 11:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2023 13:28 |
Linki zewnętrzne
PBN
652e5997409707139669e8bf
Strona WWW
https://up.lublin.pl/nauka/wydawnictwo/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-403-7
BPP ID: (59, 49670) wydawnictwo zwarte #49670
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.