Nanotechnology for enhancement of food value.
Opis bibliograficzny
Nanotechnology for enhancement of food value. [AUT.] BARBARA SAWICKA, PIOTR BARBAŚ, DOMINIKA SKIBA, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. W: Nanotechnology for sustainable agriculture, food and environment. Edited by Avnesh Kumari, Rajni Garg, Rishav Garg Boca Raton 2023, CRC Press / Balkema, s. 1-15, il., bibliogr., sum, 9781003397861.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
CRC Press / Balkema
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 października 2023 10:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 października 2023 10:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
65377f6f409707139648fb83
Strona WWW
https://www.taylorfrancis.com/chapters/…
Identyfikatory
ISBN: 9781003397861
BPP ID: (59, 49697) wydawnictwo zwarte #49697
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.