Influence of drying temperature on chemical properties of wrinkledleaf mint raw material (Mentha crispa l.).
Opis bibliograficzny
Influence of drying temperature on chemical properties of wrinkledleaf mint raw material (Mentha crispa l.). [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, JOANNA KLEPACKA. W: Innovative Food of High Quality for Human Healthand Sustainability‒ an integrated program of innovation and research development in agricultural and veterinary sciences, Olsztyn, 7–8 September 2023, Poland s. 129-130. Olsztyn 2023, Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, 978-83-8100-384-1. DOI: 10.31648/9788381003841
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 października 2023 12:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 października 2023 12:29 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.31648/9788381003841
Identyfikatory
ISBN: 978-83-8100-384-1
BPP ID: (59, 49703) wydawnictwo zwarte #49703
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.