Influence of thermal and hydrothermal treatment on selected rheological properties of wheat bread flour fortified with baking enzymes.
Opis bibliograficzny
Influence of thermal and hydrothermal treatment on selected rheological properties of wheat bread flour fortified with baking enzymes. [AUT.] P. LEWKO, A. WÓJTOWICZ, M. SZYDŁOWSKA-TUTAJ. W: 14th International Conference on Agrophysics, 11-13 September 2023, Lublin, Poland. Book of Abstracts s. 184, bibliogr. Lublin 2023, Polska Akademia Nauk, 978-83-89969-82-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Polska Akademia Nauk
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 listopada 2023 09:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 listopada 2023 09:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.agrophysics.org/wp-content/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-82-8
BPP ID: (59, 49726) wydawnictwo zwarte #49726
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.