Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Organic versus conventional farming. Nutritional value and health safety of food products.

Opis bibliograficzny

Organic versus conventional farming. Nutritional value and health safety of food products. [AUT.] CEZARY A. KWIATKOWSKI, ELŻBIETA HARASIM, LUCJAN PAWŁOWSKI, ARTUR PAWŁOWSKI, MAŁGORZATA PAWŁOWSKA, BARBARA KOŁODZIEJ. London 2023, Routledge, 116 s, il., bibliogr, 978-1-032-46253-0. DOI: 10.1201/9781003380771
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
116 s.
Wydawca:
Routledge
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 listopada 2023 12:12
Ostatnia aktualizacja:29 listopada 2023 09:03

Identyfikatory

ISBN: 978-1-032-46253-0
e-ISBN: 978-1-003-38077-1
BPP ID: (59, 49781) wydawnictwo zwarte #49781

Metryki

200,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się