Organic versus conventional farming. Nutritional value and health safety of food products.
Opis bibliograficzny
Organic versus conventional farming. Nutritional value and health safety of food products. [AUT.] CEZARY A. KWIATKOWSKI, ELŻBIETA HARASIM, LUCJAN PAWŁOWSKI, ARTUR PAWŁOWSKI, MAŁGORZATA PAWŁOWSKA, BARBARA KOŁODZIEJ. London 2023, Routledge, 116 s, il., bibliogr, 978-1-032-46253-0. DOI: 10.1201/9781003380771
Szczegóły publikacji
Źródło:
116 s.
Wydawca:
Routledge
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 listopada 2023 12:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 listopada 2023 09:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
6560952540970749a8574c3b
DOI
10.1201/9781003380771
Strona WWW
https://www.taylorfrancis.com/books/mon…
Identyfikatory
ISBN: 978-1-032-46253-0
e-ISBN: 978-1-003-38077-1
BPP ID: (59, 49781) wydawnictwo zwarte #49781
Metryki
200,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.