Wpływ dodatku masła orzechowego na jakość serów (Effect of peanut butter addition on cheese quality)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku masła orzechowego na jakość serów (Effect of peanut butter addition on cheese quality). [AUT.] ALEKSANDRA GAJOWIK, DOMINIKA ANTOL, ANNA TETER, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 23-30, bibliogr, 978-83-7259-403-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 listopada 2023 10:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 listopada 2023 10:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
6564648640970749a8dbfead
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-403-7
BPP ID: (59, 49782) wydawnictwo zwarte #49782
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.