Wpływ nawożenia doglebowego miedzią na całkowitą zdolność antyoksydacyjną szarłatu we wczesnych fazach rozwojowych i jego zdrowotność.
Opis bibliograficzny
Wpływ nawożenia doglebowego miedzią na całkowitą zdolność antyoksydacyjną szarłatu we wczesnych fazach rozwojowych i jego zdrowotność. [AUT.] BARBARA SKWARYŁO-BEDNARZ, MAREK KOPACKI, AGNIESZKA JAMIOŁKOWSKA. W: 18th International Conference of the Julian Aleksandrowicz Polish Society for Magnesium Research “The importance of chemical elements in various aspects of human life”.Book of Abstracts 16–18 October 2023 s. 25. Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 listopada 2023 10:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 listopada 2023 10:47 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-412-9
BPP ID: (59, 49787) wydawnictwo zwarte #49787
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.