Influence of powder addition (MCT) on selected physicochemical and sensory properties of yoghurts based on organic cow’s milk.
Opis bibliograficzny
Influence of powder addition (MCT) on selected physicochemical and sensory properties of yoghurts based on organic cow’s milk. [AUT. KORESP.] JOANNA WAJS, [AUT.] ANETA BRODZIAK. W: 2nd International PhD Student’s Conference at the University of Life Sciences in Lublin, Poland: ENVIRONMENT – PLANT – ANIMAL – PRODUCT, 19 April 2023 Abstract number: B016. Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/ICDSUPL2.B016
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 stycznia 2024 13:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2024 13:07 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/ICDSUPL2.B016
Strona WWW
https://conference-doctoral.up.lublin.p…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-390-0
BPP ID: (59, 49859) wydawnictwo zwarte #49859
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.