Ocena jakości dietetycznej mięsa piersi kurcząt brojlerów otrzymujących różne poziomy chelatu glicynowego Fe (Assessment of the chemical composition and dietary quality of breast muscle from broiler chickens receiving various levels of Fe glycine chelate)
Opis bibliograficzny
Ocena jakości dietetycznej mięsa piersi kurcząt brojlerów otrzymujących różne poziomy chelatu glicynowego Fe (Assessment of the chemical composition and dietary quality of breast muscle from broiler chickens receiving various levels of Fe glycine chelate). [AUT. KORESP.] WINIARSKA-MIECZAN A., [AUT.] KWIECIEŃ M., JACHIMOWICZ-ROGOWSKA K.. W: Materiały konferencyjne Międzynarodowej Konferencji „Doskonalenie Żywienia w Zrównoważonej Produkcji Zwierzęcej” w ramach XLIX Konferencji Naukowej Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Lublin, 25–27 września 2023 s. 78. Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/mk.2023.5
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 stycznia 2024 11:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 stycznia 2024 11:51 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/mk.2023.5
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-407-5
BPP ID: (59, 49870) wydawnictwo zwarte #49870
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.