Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Health-promotion effects of anthocyanins derived from cornelian cherry.

Opis bibliograficzny

Health-promotion effects of anthocyanins derived from cornelian cherry. [AUT.] IWONA SZOT, GRZEGORZ ŁYSIAK, BOŻENA SOSNOWSKA, JUSTYNA CHOJDAK-ŁUKASIEWICZ. W: Scholary Community Encyclopedia [b.s]. DOI: 10.3390/molecules29020449
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Scholary Community Encyclopedia, [b.s]
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Hasło encyklopedyczne
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 stycznia 2024 12:44
Ostatnia aktualizacja:31 stycznia 2024 12:44

Identyfikatory

BPP ID: (59, 49897) wydawnictwo zwarte #49897

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się