Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Acrylamide in Food (Second Edition).

Opis bibliograficzny

Acrylamide in Food (Second Edition). [RED.] GÖKMEN VURAL, MOGOL BURÇE ATAÇ. Ankara 2023, Academic Press, 618 s, il., bibliogr., sum, 978-0-323-99119-3. DOI: 10.1016/C2021-0-01613-8
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
618 s.
Wydawca:
Academic Press
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

ISBN: 978-0-323-99119-3
BPP ID: (59, 49920) wydawnictwo zwarte #49920

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się