Kuchnia śródziemnomorska - przepis na długowieczność i zdrowe życie (Mediterranean cuisine – a recipe for longevity and healthy life)
Opis bibliograficzny
Kuchnia śródziemnomorska - przepis na długowieczność i zdrowe życie (Mediterranean cuisine – a recipe for longevity and healthy life). [AUT.] JAKUB ISKRA, KLAUDIA RĘCŁAWOWICZ, AGNIESZKA WOŹNIAK, KACPER POFELSKI, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI. W: Wybrane zagadnienia z zakresu bromatologii. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 21-29, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 marca 2024 13:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 marca 2024 13:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
660168a740970762631bee9b
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-401-3
BPP ID: (59, 50018) wydawnictwo zwarte #50018
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.