Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of chitosan on common bean yield (Phaseolus vulgarisL.) and microorganisms communities in the rhizosphere and non-rhizosphere.

Opis bibliograficzny

Effect of chitosan on common bean yield (Phaseolus vulgarisL.) and microorganisms communities in the rhizosphere and non-rhizosphere. [AUT.] ELŻBIETA PATKOWSKA. W: " Nowe aspekty w chemii i zastosowaniu chityny i jej pochodnych"- XVI Seminarium Robocze, Zakopane 22-24 września 2010 s.115. Zakopane 2010.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
" Nowe aspekty w chemii i zastosowaniu chityny i jej pochodnych"- XVI Seminarium Robocze, Zakopane 22-24 września 2010, s.115
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 maja 2024 08:45
Ostatnia aktualizacja:7 maja 2024 08:45

Identyfikatory

BPP ID: (59, 50051) wydawnictwo zwarte #50051

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się